Income report – September 2018

Weer een maand verder. Weer een maand weinig gedaan. Het runnen van een huishouden met vier kinderen en het volgen van een opleiding valt me niet mee. Overdag ben ik fulltime bezig met het gezin en huishouden en ’s avonds ben ik vaak te moe om nog aan het werk te gaan. En het is ook fijn om samen met mijn vriend te zijn in de avonden. Allemaal excuses zijn het als je de mensen moet geloven die al (veel!) geld verdienen via internet. Het zal wel…ga zelf maar eens voor een baby van net 1 zorgen. Maar oké, meer tijd zien te maken is wel een ding. Maar hoe…dit is nog even een zoektocht. Daarom heb ik vanaf nu twee vaste avonden in de week ingepland om te werken aan mijn online business. Eens kijken of dit gaat bevallen en of ik nu ook echt meer werk gedaan krijg.

Focus van vorige maand

 • Nog even op een rijtje wat mijn focus van vorige maand zou worden:
  • Uitbreiden website met content en affiliates
   Boek Winst.nl lezen
 • Oké wat is er van terecht gekomen? Minder dan ik gehoopt had dus. Het boek heb ik nog niet gelezen, dit wordt weer de focus voor deze maand. Het uitbreiden van mijn website is wel gelukt. Ik heb een paar nieuwe artikelen geschreven en geplaatst. Ook heb ik me aangemeld voor twee affiliate netwerken en heb ik mijn verschillende site’s daarop aangemeld. Ook heb ik tot nu toe 1 advertentie geplaatst om te testen hoe dit technisch gezien werkt.
 • Wat heb ik de afgelopen maand verdiend?

  Inkomsten Google Adsense: €29,63

  Een stijging van 16% ten opzichte van vorige maand. Dat klinkt leuk toch? Oké oké, het is maar 4 euro meer. Het is normaal dat de inkomsten stijgen en dalen over de maanden heen dus deze stijging betekent niet dat ik structureel meer aan het verdienen ben. Dat kan ook niet want er is niks verandert aan deze sites.

  Affiliates: €3,64
  Jeej een commissie van Bol.com ontvangen! Hier was ik heel blij mee toen ik dit zag. Via een nieuwe site die ik dit jaar nog heb opgezet heb ik dus een commissie ontvangen. Deze site trekt nog niet veel bezoekers maar dat biedt wel hoop voor de toekomst. Dit motiveert mij weer om deze site verder uit te breiden.

  Waar ga ik me komende maand op focussen

  Ik denk dat ik de lat deze maand niet te hoog moet leggen voor mezelf om de motivatie hoog te houden. Niet te veel in 1 keer willen doen, dan komt er uiteindelijk niks van alles terecht.

  • Twee vaste avonden in de week werken aan mijn sites. Daarnaast probeer ik de rest van de week alvast wat voorbereidingen te doen zodat ik op die avonden ook echt kan knallen.
  • Boek Winst.nl lezen
  • Focus leggen op 1 site en deze goed lopend te krijgen.

  Wish me Luck!