Income report – Augustus 2018

Het allereerste inkomen rapport van de afgelopen maand. Deze maand heb ik behalve een klein beetje kennis opgedaan niet veel gedaan aan het uitbreiden van mijn websites. Vooral de tweede helft van augustus heb ik stilgezeten op internet gebied vanwege vakantie. Op zich is dit een mooi startpunt om het verschil in inkomensgroei te kunnen meten. De afgelopen maand is er namelijk niets veranderd ten opzichte van de afgelopen jaren.

Wat heb ik de afgelopen maand gedaan?

Ik ben twee weken op vakantie geweest naar Spanje. In deze twee weken heb ik helemaal niets gedaan op internet gebied. Alleen maar tijd besteed aan mijn gezin en partner en leuke dingen gedaan.
De andere twee weken van augustus heb ik deze website opgezet. Ik ben daarnaast met een nieuwe niche-site begonnen. De site is direct gelanceerd en er staan nu een aantal artikelen/posts op. Dit is nog wat summier en heeft uitbreiding nodig.
Verder heb ik het boek Winst.nl besteld. Dit boek stond al een tijdje op mijn verlanglijstje en ben heel benieuwd wat ik hiervan leer.

Wat heb ik de afgelopen maand verdiend?

Inkomsten Google Adsense: €25,60

Al mijn online inkomsten bestaan momenteel uit inkomsten via advertenties via Google Adsense. Waarvan het grootste deel afkomstig is van de artikelen die ik heb geschreven voor InfoNu.nl. Daarnaast heb ik een paar eigen sites waar zo’n 10% van de inkomsten van zijn.

Pff wat een flutbedrag zeg. Ik ben hier zeker niet tevreden over. Een aantal jaar geleden verdiende ik zo’n €200,- per maand met Adsense. Voor mij was dit toen een leuke aanvulling op mijn inkomen (studiefinanciering). Ik was hier toen tevreden mee en kon goed rondkomen.
Door mijn eigen ‘schuld’ is dit gezakt naar zo’n €25,- per maand dus. Door er niet meer mee bezig te zijn en de economische crisis kelderden mijn inkomsten. De economie is weer aan het bijtrekken maar dit zie ik niet terug in mijn inkomsten. Het stilstaan op online gebied heeft dit tot resultaat gehad.

Tijd om hier verandering in te brengen door weer actief te zijn.

Waar ga ik me komende maand op focussen

Het uitbreiden van mijn nieuwste website met content en affiliate links hierop plaatsen.
Het boek Winst.nl lezen